Anotace: basen
obsahově souhlasím. taky mám ty pocity že spousta věcí je určených dopředu
02.05.2008 22:11:00 | melancholik
Pravda pravdoucí. Všechno je psaný v osudu. Těch je víc (jak rozvětvenej strom) a my máme možnost si vybrat cestu, jakou se dáme. To je moje teorie.
09.04.2008 11:41:00 | kryndy
osud?:D
coze..heh
sami si urcujeme svuj zivot..mame ho takovej jakej si ho vytvorime... ale nekdy se stanou veci ktery sme necekali..pro jejich /vznik/ sme /nic/ neudelali..a nekdo jim nahody..
dobry dilo;)
06.04.2008 17:04:00 | Adrianne Nesser