Smekám před Tvou nákupní trpělivostí :o))... tohle provozuji preventivně sama a klid je pak na všech frontách :o))
08.04.2008 09:23:00 | labuť
básnička zrcadlem každé domácnosti ,moc trefné,jdu hledat desetikorunu do košíku :-)
07.04.2008 00:30:00 | Belmon
Líbí se mi tvoje básničky "ze života"...jsou pěkné a trefné! ;-)
Nejlepší je to všechno odkývat, všechno chválit. A nic jiného neříkat...zkrátka ať si poradí sami, nekecejme jim do toho, nebo se už z obchodu ten den nedostaneme! :-)
06.04.2008 19:31:00 | Chancer
Teda ty nás máš ale zmáknutý :-) Nu což, prostě obdivuhodný muž jdoucí s ženou na nákupy.
06.04.2008 18:47:00 | Klíček
Jo, ženský a nákupy...:-)..chlapi neporaděj, to je fakt :)..ve všem jim to sluší, samozřejmě...opovaž se říct něco jiného...tím si vysloužíš akorát tak být bez večeře :-D..
06.04.2008 14:27:00 | saddova