Ano je to o lasce... protoze bez alsky by nebyl zivot...
Taky bych nejradsi s kalendarem na konci roku vyhodila i vsechny vzpominky... Ale ono to nejde... Nejde at sebevic chces... Strasne me to nici... A tebe asi taky... Ale nejde to...Ale i tak... Zkus si predstavit, ze by jsi se rano probudila a na vsechno zapomnela... I na to pekny... Myslim ze ty vzpominky z nas delaji lidmi jakymi jsme ted...zlomene vzpominkami, otlucene, ale taky poucene... Prave ty vzpominky nas odlisuji...
06.04.2008 23:08:00 | Someday
...ano,mnoho je olásce a zamilovanosti,je to také o lásce k životu a lidem...a světýlka v tvých /určitě krásných/
očích budou zase zářit a možná ještě jasněji než předtím :-)
06.04.2008 16:57:00 | WAYWARD