Krásná. A ten konec, ten mě dostal. Aspoň si skončil pěkně v teple :)
30.04.2008 19:19:00 | Čarokrásná dívka od vedle
Snad doufám, že jsi probudil jenom do špatného snu a až ty oči znovu otevřeš, probudíš se tam, kde bys zrhuba chtěl ... básenka myšlenková a upoutala.
08.04.2008 07:50:00 | NikitaNikaT.