spadla..
spadla klec!
/můžou za to hadi..
no jo,
trochu vám to vadí/
spadla tiše a lehce
věřit se mi to ani nechce
ale je to tak..
/tak, taky, tahle../
dohráli jsme
ne zrovna slavně..
konec zvoncům,
konec papírovým zemím,
konec všem pohádkám!
a teď teprv
osoba mně blízká
mě pořádně zliská..
spadla klec..
klec,
věc,
hadi..
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Sára Misíková, Cassandra, Bíša, el viento, Petrik78, drsnosrstej kokršpaněl, Franti, jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)