Život je kurva
já někdy taky
zázraky se nekonaj
co mám z drbů v obchodě
sestřenky úsměv je terno
pokud stojíš o můj
jsi prostě blbej
vole, říká ti kámoš
ta holka stojí za…
dobrá rada nad zlato
„Postav se do fronty
na trochu štěstí“
- tak na to kašlu, jasné!