CHRUP
Anotace: ...můj,nebo váš?...věnováno siorakovi.
Měl jsem jít pro chrup
otisky,rozměry,jak velký zub,
nějak jsem zapomněl,jako bych oněměl,
zjistil jsem,že je to fuck.
Koušu ji bez zubů,ona to ráda
se zuby na zádech,žádná paráda
ústa jsou něžnější laskají více
i něco překousnu a polknu více.
Úsměv je na houbec
vypadám jak blbec
oči však napoví
kdo spává v podkroví.
Paráda na odiv v hubě je strčená
v ústech ji mívá,kdejaká stařena
pozlátko pro úsměv
v sobě má jenom hněv.
Tak si ty zuby,do někam strčím
když půjdu na schůzi
tak je vystrčím
kdyby jste náhodou lezli
...do
Přečteno 294x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Trophy, sluníčko sedmitečné, Martinecka23, Belmon, Danah, Lorraine, Aťan, 0-0, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)