Anotace: Je to jen říkanka, která vznikla z naštvání během minuty, na všechny, kteří jsou zdraví a myslí jen na sebe!!
Je zajímavé sledovat ten kontrast formy a obsahu, opravdu povedená. Přehnaně nemoralizuje, proto jsem toho názoru, že dokáže oslovit dost lidí.
13.04.2008 18:11:00 | CorrimsonTom
Oceňuji uchopení tak vážného tématu. Hned jsem se musel podívat, kdo jste/jsi. Krásná, citlivá ... kočka s koťátkem...
06.04.2008 23:17:00 | Juan Francesco de Faro