Smířlivá
Anotace: představa klidné a smířené duše
Postavila sochy
k sobě zády
mezi stromy nasycené mnohým
i několika lety ve štěstí
Postavila sochy
a plakala do kořenů
milovala je
když se zima protínala
s nekonečným jarem pocitů
Ráda sedává v křesle u okna
zahrada se na ni usmívá
a zpívá píseň
tak smířlivou
Dvě těla se změnila
propadla větru a dešti
obrousila se do krásy
Když sedává v křesle u okna
usmívá se na zahradu
a zpívá píseň
tak smířlivou
Dvě sochy plakaly do kořenů
a v těch kořenech se nalezly
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Lachailla, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)