tak tahle mě dostala, jak se po troškách sype od začátku až dokonce... asi jako když se přesypává nový balíček cukru do prázdné skleněné dózy... no ale roboti nevím proč říkaj LIJ! :o)
12.04.2008 16:08:00 | hanele m.
Básenka velmi působivá, první sloka velmi líbivá. Jj, život má nespočet cest a je jen na nás, kterou se vydáme, ovšem už neovlivníme, jak bude dlouhá.
09.04.2008 10:33:00 | NikitaNikaT.