Byla babka
Anotace: ovoce, zbraně..... ovoce, zbraně.....
Byla babka.
Měla hrušku.
Do řiti si rvala pušku.
Jednou babka stiskla spoušť.
To byla ale spoušť.
Tlustý střevo prasklo babce.
A že to byla detonace.
Střevo tady, střevo tam...
Hovna kam se podívám.
Kulka babce provrtala plíce.
A to už bylo moc!
Naše milá babička si pochcala střevíce.
Mrtvá, však celistvá
klesá k zemi.
V tom vnouček povídá
"Ňáký hemy?"
Komentáře (1)
Komentujících (1)