Krasne jsi basen napsal,strhla me svou silou zrovna tak jako jaro, mozná jsem carodejka ale mozna i carodejnice a co na tom zalezi? Jen duse vse vypovi o cloveku, umis vnimat to krasno o kterem se snazim psat a lidem se ho snažím vice z meho pohledu priblízit, jsem i carodejnice a Tobe velmi dekuji za krasna slova i nadhernou basen.
07.04.2008 13:54:00 | carodejka