Sedím sám a půl noc mám
pláč ostatních neposlouchám
šeptem křičím nadávám
listí třepe se v korunách
ještě neumírá
tvé slzy s hořkostí polykám
vítr...pomáli s ním odlítám
jen bůh ví kam, možná do ráje!
peklo vzala voda
a prach na kyvadle hodin
jsou jen šedé vzpomínky na doby
raz dva tři