prostě musím...
prší
slunce se ulejvá
za zkormoucenými duchnami
plnými andělských slz
jak jdu
slabě prosvítáš
olověnými tabulemi kaluží
a vítr ti čeří tvář
potkávám tě
protože to chceš
*
…ale už zítra vzlétnu
jen tak
na ploškách orlích per
a víš
vezmu to na jih
ne na sever
a pak
a pak…
se k tobě vrátím
Přečteno 276x
Tipy 42
Poslední tipující: Kyška, kroužek, mourovatákočka, Noc17, NikitaNikaT., fialová, Severka, a_tao, prostějanek, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)