Poézia POtom
Anotace: láskam aj hláskam aj slovíčkam, priateľom mojim :)
POTREBUJEM popísať prázdny papier písmenami
POTREBUJEM písať pretože pociťujem prázdno
POTREBUJEM počuť pravdu
POTREBUJEM povedať pravdu
POTREBUJEM priznávam priamo
POTREBUJEM pohladiť poláskať
POTREBUJEM pálčivé pery
POTREBUJEM prítulnosť
POTREBUJEM pohľad pocity prievan
POTREBUJEM poodkladať prívesky
prosté pozostatky partnerstva
POTREBUJEM prevetrať plachty premočené potom
POTREBUJEM prevetrať plachty premočené plačom
POTREBUJEM prečistiť prítomnosť
Povedali- prekročila povolené.....povedali PRAVDU
Přečteno 242x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Petbab, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Skywalker, el viento, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (5)