Maturitní tablo
Anotace: Kuk, studentky....
Tolik dívek načesaných,
na tablu se usmívá
Pro tu jejich mladou krásu,
každý se rád podívá
Tak vám tedy dívky přeji,
výstup v plné parádě
S maturitou můžete mít,
místo třeba ve vládě
Potom jako mladé dámy,
dál budete žitím plout
Dobrý vítr neustále,
do plachet vám bude dout
Až vy jednou zakotvíte,
v manželském to přístavu
Muži ať vám nepřerostou,
vůbec nikdy přes hlavu
Přečteno 462x
Tipy 50
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Známá - Neznámá, Erion Fate, maena, Danah, Alan Black, 0-0, Equus przewalski, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)