Těžko se mi to čte - rytmus není intuitivní - když tam chceš nějaký rytmický break, tak to v textu víc odděl (buď interpunkcí nebo sladit rýmy). No a že by se v Čechách před bílou horou žilo líp, kdo ví, to by pak vlastně ani nebyla ta 30ti letá válka:)
07.04.2008 19:19:00 | dead-head