DVA DůLKY
Anotace: ...omlouvám se češtinovi.
V důlečku kde sídlí duše,
dvě...nevejdou se.
V důlku je teploučko
hřeje ho láska.
Ta druhá dušička
v jiném důlku jásá.
Lebedí v peříčkách
něžností plná
smíchem a radostí
šťastných dvou bytostí
...šťastného páru.
Vyprahlá ústa
nikdo nemá žízeň
zevnitř je napojí
vzájemná přízeň.
Kdyžspolu...zestárnou
a důlek...chladne
dušičkysplynou
a jakojedna...nahorujdou.
Přečteno 267x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, Nút, Alan Black, whiolet, 0-0, Danah, Belmon, Aťan, Martinecka23, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)