nechuť a naděje
Měl si už někdy chuť vykašlat se na domy
a vrátit se mezi ...?
Nezatoužil si se nadechnout vzduchu
a zbavit se toho věčného ...?
Netouží Tvoje srdce někam se vypařit
než se Tě pokusí ...?
Jsi i ty vězněm systému
a nevíš jak se zbavit toho ...?
Novinka, nejsi sám komu se chce utéct,
plynovou masku ... .
Podívej se teď do nebe,
pod ním čeká ... .
A tak nevzdávej se byť i posledních nadějí,
i když se zdá, že zázraky ... .
Než si přečtete moje doplnění, zajímalo by mě jestli se v daných slovech shodujeme?
opice na stromy, ruchu (puchu), reflektor ozářit, (strašného) problému, si obléct, někdo na Tebe, se už nedějí
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)