Okamžik zatmění
Anotace: Ten moment, který trvá věčnost a za žádné zlato jej nevyměníš.
Okamžik ticha
okamžik nicoty
když noc tiše dýchá,
ten okamžik němoty.
Tvé oči jsou slepé,
bez světla nevidí,
však s ním není lépe.
Pak tmu by sis přál.
Okamžik zatmění
okamžik němý,
kdy chvíle je prázdná,
ni okamžik není...
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)