Měli jsme se rádi
Anotace: vy moji praví kamarádi
Kluci rádi mě už nemají
Když jsem blízko, židle zvedají
a míří pryč si za svým džbánem..
,, Marc už není to co býval ''
Stěžuje si smutně Adam. .
,, S náma kdysi radost míval''
,,Teď jen s Emou místo chlastu
chodí plavat a pije z plastu..''
Nevím, proč zanevřel jsem kamarádi
možná proto, že měli jste mě tak moc rádi.. ¨
Přečteno 465x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, Detektor, Psavec, zemědělec Karel Motyčka, ema mraz
Komentáře (1)
Komentujících (1)