Stanu se
Anotace: Pro všechny anděli, kteří mi tolik dávají, vy to víte.... děkuji.
Povím ti krásu,
z očí číst ji budu ti
zazpívám lásku,
když noc mě znát ji donutí,
zašeptám ticho,
když rozezní se krajinou,
vypláču smutek,
když rozejdeš se za jinou,
pomyslím radost,
když pozdraví mě straky,
stanu se štěstím
když staneš se jím taky.
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: Badya, D´Aninka, Psavec, Bíša, sarycek, jára spots, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)