Sebezapření
Pozvedl jsem zrak,
k temnotě nebe,
pohlcující verše,
i celého básnika,
tonoucího v nekonečnu,
který zachytí vše,
co opírá se mu o prsty,
a přece nevidí,
přes závoj hvězd,
jednoduchou dokonalost,
bytí!
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Wyrda, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)