Anotace: ...ty jo...asi milostná... ,-)
Prožitek opravdu nadosah, líbí se mi opět, rytmicky obzvlášť. Tak! A zase si nechám něco napříště! Ráda se vrátím:)
09.06.2008 09:28:00 | Dota Slunská
Máš ve svých básničkách mnoho pěkných obratů a obrazů.
Ráda jsem si tě přečetla.
27.05.2008 14:21:00 | Marfuša
.... krásná... Mně už nejde ani psát, ale čtu; vstřebávám, ty jsi takový klasik, zdravím!
08.04.2008 12:46:00 | Rybí_kost