V srdci od rána
Zastřený pohled
za zvuků piána,
rtuťové kuličky se sypou...
v srdci od rána.
Do molových tónů sedraná.
Sama.
Na ostrově pustém
jen s těma kuličkama.
Zvláštní skupenství
tekutého stříbra,
mají jen ti,
co zešíleli.
Shořela jim křídla.
Trýzně milenci.
Mají to,
co chtěli.
Rtuť v srdci se nedá pochytat,
a obtížně se hledá,
to srdce nechce stát.
Bojí se dotepat...
Přečteno 256x
Tipy 31
Poslední tipující: estrellita, sioned, drsnosrstej kokršpaněl, maena, Čarokrásná dívka od vedle, Danah, Štěpina G, cevert, Aťan, isisleo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)