Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Chvilková nostalgie..

Sním, od reality utíkám,
vzpomínkama se prodírám.
*je jich tolik*
Na nic, co bylo nezapomínám,
pečlivě si je v sobě ukrývám.

Před očima se mi míhají,
pocity ve mně vyvolávají.
*slzy tečou*
Vše co kdy bylo, mělo se stát,
my to tak prostě musíme brát.

Jako ve fotoalbu si připadám,
myšlenkama se propadám.
*dál a dál*
Jak snadné bylo v dětství žít,
žádné problémy nemít.

Čas letí, nejde vrátit zpět,
jak rychlý je ten náš svět.
*nezastaví se*
Že dospěla jsem mám teď vzít,
proto starosti musím mít.
Autor lecrecia, 07.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Vlk v rouše, Necro Immortalis, Karmínka, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí