Setmění
Anotace: Lehka metaforicka kritika dnesni spolecnosti
Postávám a slyším,
srdce rychle mi buší,
v temném stínu budov
očekávám lov.
Lovný nebo lovený,
jedno z těchto znamení,
mě pohání stále dál,
i proto teď jen vyčkávám.
Jít po cíli svém,
přitom nebýt uloven,
je hnací článek dnešní doby
a té její společnosti.
Já jdu po své cestě sám,
vše co mám do toho dám,
i kdyby to bylo to poslední,
já vím, že jednou přijde setmění.
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)