Láska
Anotace: ...O lásce... Tak trochu jinak...
Na konci
velkého bludiště
Kde duha
si tiše v koutku sedí
Láska se procházkou
na hřiště
Ztratila andělům
z jejich hledí
Na konci cesty
snad
za svatým grálem
Kam Lancelot na koni
S Guinevrou prchá
Hnáni svou touhou
a proradným králem
Tam zmizela možná,
ta růžová „mrcha“…
Na konci konců,
kde „nic“ se to nazývá
Kam vstoupíš jen jednou,
a odkud se nevrací
Tam spadla jsem náhodou,
já holka bláznivá
A teď se jen smýkám
Jak panenka mrkací.
Přečteno 295x
Tipy 17
Poslední tipující: 6thSun, Dračičák, Chašmodský, D´Aninka, Alan Black, saddova, Petbab, Rathell, WAYWARD, Danah, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)