Malování
Anotace: Nikdy nezapomenu...
MALOVÁNÍ...
Pastelkou z kamene
do duhy vryty,
oblaky smazané,
zraky jsou zkryty.
Propiskou naděje
všem lidem známy,
barvami radosti
malují s námi.
Tuží zní od krve,
přátelé drazí,
děkuji malíři,
vy jste mí vrazi...
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Rathell, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)