Realita
Anotace: ...prostě nevím...
Nový den,
jak šmírák
nakukuje oknem.
Slunce se směje
spěchajícím lidem
do vlasů.
Čas se zastavil
v minulosti.
Vše bylo řečeno,
nic nejde vzít zpět.
Snad.
Někde uvnitř
pár kapek smutku
sedá si na dno duše.
Jsi pryč...
Realita co nezměním.
Však kousek tě zůstal
pod kůží, jak trn.
Ale Lilie
trny přeci nemají...
Přečteno 269x
Tipy 23
Poslední tipující: ona, kouzelníček, isisleo, Psavec, Isobel, Juan Francesco de Faro, Noc17, Belmon, labuť, Skywalker, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)