proc tam neni to prdeli..jasne ze si to doplnim,ale...takovej uskok.)..njn...dlej to po svym..coz delas, a je to oukej..je to vtipny a sdelis neco..
01.05.2008 10:28:00 | veronika
Ještě že nemám pevnou pracovní dobu. Tak si můžu trávit kdy chci, tu nudu :-)
09.04.2008 00:37:00 | Čarokrásná dívka od vedle