Anotace: V literatuře jsme měli vymyslet haiku. A takhle to dopadlo.
No Haiku by mělo mít nějaký skrytý význam v těch zdánlivě nesouvisejících slovech..je to hezký a mnohem lepší, než dokážu (respektive nedokážu) napsat já, ale přeci jenom mi tam chybí jakási skrytá pointa...možná tam je - jen jí nevidím;) Ale hezké,)
16.01.2009 11:36:00 | Netty de Touvenell