Anotace: Sny se většinou nevyplní... Ale přesto se o to pokoušíme..
Jo, to vystřízlivění ze snů bývá někdy pěkně hnusné... ale asi to holt patří k životu, s tím nic nenaděláme. Někdo mi kdysi řekl, že by možná bylo jednodušší nesnít vůbec, aby pak člověka nebolela od nárazu huba - a přesto sním dál, sním a doufám, že ten pád nepřijde hned na dalším kroku.
08.04.2008 18:49:00 | Gina Rocca