Na konci věčnosti
Nekonečné lány,
nekonečná minuta,
okamžiky odvolány,
času cudná nahota
po kmeni se zatočí,
mihotá se tichounce,
věčnost, která nekončí,
však nikdy není bez konce.
V nekonečném běhu
světa dech se pění,
tam na konci věčnosti
čas zmizel, život není.
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: sarycek, D´Aninka, Dilla
Komentáře (1)
Komentujících (1)