Anotace: Když se snažím něco psát tak jsou to jen voloviny takže......NIC?!?!
Nemyslím si, že je to pravda. copak ostatní mohou chápat moje problémy? já nechápu jejich a oni nechápou mě. tak to je a bude i když to svoje vývojový s. ukončím.
14.04.2008 12:22:00 | whiolet
...dneska jsem zrovna četla, jak všichni mladí jsou přesvědčeni, že jejich utrpení nikdo nechápe...bylo tomu tak vždycky...a neboj, to přejde, je to vývojové stadium...:-)))
11.04.2008 17:27:00 | Lota
Znám a vím jak se cítíš...Dlouho jsem prosil o totéž, ale odpověď nepřišla ani gesto dobré vůle.Nic...
Je to tak možná lepší, věř mi...Drž se, bude líp.
Azazen
09.04.2008 14:16:00 | Azazen