Sodomita
Anotace: lehce dekadentní stará báseň..to byly časy, naštěstí jsou už dávno fuč..
Jsem 18-ti latá panna, tys sodomita,
umím se rvát a umím nadávat,
přitom chci milovat a jen v tom jednom si libovat,
nechci pravidla, nechci mravnost,
chci si užívat, chci volnost,
mám po krk příkazů, lásky a přátelství,
chci jen tak skotačit užívat radostí,
přestat brát ohledy, chci spát s kým chci,
chci milovat život a být tím, číms ty..
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: MTRowe
Komentáře (0)