Démant noci
Anotace: komentáře vítané..díky :-)
Mé srdce kdysi mělo křídla,
létalo si kolem
a na svět si potichounku házelo pavučinky smíchu.
Má mysl kdysi byla démant,
blyštil se jasem
a do okolních tváří vháněla slzy perletí a dojmy.
Mé tělo kdysi byl jako zvon,
přišla ale bouře
a v jediném okamžiku jej přetnula do nekonečna ve dví, už neduní.
Má duše si plavala s peříčky napříč oceány snů,
až jediný rybář podíval se na ni
a v tom kratičkém čase se všechno spojilo dohromady a vytrhlo mě z nekonečné tmy.
Vyšlo slunce a já se probudila.
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Lachailla, WhiteSkull, Wyrda
Komentáře (1)
Komentujících (1)