Nejen časy se mění
Namydlen
jen létám.
Pestrobarevnou hru bublin
tak pevných
mávnutím rozčechrám
dveře se otvírají
a stěny kloužou mezi prsty.
Už jsem tam
nezdvořák...
Barvy
samé barvy
kam až jen dohlédnu.
Kulaté
jak batole
či Frantina ta od vedle
ňadra tvá
zakutálená
koulí se vše.
Těsná je místnost
v té kouli
hranatá.
Ptáte se proč
prosklené otvírám?
Změnit skupenství
je přeci tak lehké
jak mávnutím bičem
až to jen pleskne.
Kapky se koulí
jedna za druhou jdou
maj oči z boulí
jak ztřeštěné jsou
kapky se koulí
a nemusej znát
proč stékaj
po skle...
Přečteno 343x
Tipy 31
Poslední tipující: pejrak, Marfuša, kavec, Erion Fate, Elizabeth-Lili, Juan Francesco de Faro, Severka, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)