Je lepší
Anotace: "plán" co si počít
Lepší se bez lásky trápit
stát v dešti,
když vítr duje
až potkám pravého chlapce,
mé srdce exploduje
stačí pohled jediný,
srdce mé se rozbuší,
tělo moje zkamení,
myslím že nic netuší..
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Dilla
Komentáře (2)
Komentujících (2)