Kdy?
Anotace: kdy doroste dívka do lásky?
Kdy doroste dívka do lásky?
Kdy ztratí se z može oblázky?
Kdy chlapci začnou být stateční?
Kdy vemou na sebe šat sváteční?
Kdy začneme být rozumní?
Až životy nám všem odzvoní!
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Dilla, Psavec, HKvH, Chmýří pampelišek
Komentáře (2)
Komentujících (2)