Osud Martina
Anotace: Pro jednu Panteřici...či Pumu, Bombičku a nebo Pumičku?:-D
Neslyšel jsem nic,
tlapky drápky okované,
dotkla se ramene,
pohledem zamilovaným,
sleduje pohyb každý,
tichounce toužíc,
po párku na vydličce!
Komentáře (2)
Komentujících (2)