Anotace: Jak asi bylo dříve ve vězení?
Oslovila mě jednak proto, že vyhledávám básně i s jinými motivy (než věčný motiv lásky - i když nic proti němu!). A také proto, že jsem čítávala příběhy z koncentračních táborů i z komunistických lágrů....Takže je pro mě i dalším kamínkem do mozaiky mých představ o vězení, a to kamínkem zajímavě zpracovaným...
09.06.2008 21:29:00 | monterka
..když si člověk potom uvědomí..
..tak v tom vězení je po staletí stejně..
06.06.2008 19:00:00 | igniss