Kapky prázdných
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=eJuFfBmZMkc&feature=related
dneska jsem
potichu plakala
bez slz na řasách
v srdci strach
ruce sepjaté
bez vzduchu v plicích
bylo po páté
setmělo se
a světlo svící
zahnalo stíny
do kouta
tam si je vyzvedne
až příští den
prázdná sklenka
vypráví o cestách
když spadnou víčka
a srdce zdá se
z kamene
chlad usedl mi na ramena
a objal mrazivým přáním
a samota se sklání
ta věrná družka dnů
zas chtěla by si hrát
na shledání
už neuvěřím
těm modrým očím
to vzdala bych se
dalších
snů
...
Přečteno 287x
Tipy 20
Poslední tipující: Lucyane, estrellita, hanele m., STIMPRE, a_tao, Bíša, vodnař, Raduzk, NikitaNikaT., Taog, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)