Myslím že začalo jaro
Srdce ztratilo svá křídla
padá ze střechy
ustrojená do hlíny
čekání na lásku
a na Godota...
Je to hřích o ní psát?
Ztracené jinotaje příštího života
slova psaná bílým inkoustem
na čistý list papíru
Myslím že začalo jaro
Hříšné kalichy pijí do dna
Přečteno 319x
Tipy 20
Poslední tipující: Kapka, poustevník Jirka, Iva Borecká, Noc17, zzlatý, Marcella, vapiti, blue, Mácha, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)