Pěkné, dobrá slova, ale něco bych udělal s úpravou, takhle to vypadá spíš jako taková minipovídka :-)
To je nejlepší, vzbudit se na rozhraní dne a noci...vykouknu ven pozorovat východ slunce, projdu se, nadýchám se čerstvého vzduchu a zalezu zpátky do postele :-))
20.05.2008 15:46:00 | Chancer