kto je kto
na lavici svedkov
alebo obžalovaných
druhotriedny tovar
budúcich právd
lží a všetkých nezmyslov
podaj mi pohár svojej chuti
buď povoľná! buď povoľná!
konečne počúvaj čo kričím
medzi rečou
tvojich úst
si zbytkom sveta
ktorý nenávidím...
stúpam a klesám po krivkách
zvädnutých ľalií
nedotýkaj sa ma!
tvoja vina
moja milovaná
buď povoľná
a nedotýkaj sa ma
(sama)
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, vodnař, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)