hloub
Anotace: hloub nemusí být nic zlého, ono vlastně není
obvyklá šeď
zmazané nudy
k tomu pár běd
a bolavé kdyby
houpavé
spásné
samonosné trápení
v černém lese
dny bez znamení
mámení klamů
svůdných zdarů
houpavé
spásné
tušené bolení
že je je a není...
obvyklá šeď
zmazané nudy
k tomu pár běd
a bolavé kdyby
houpavé spásné...
...se propadáš hloub
k podstatě věci
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, Silvie, Traci
Komentáře (2)
Komentujících (2)