Bar
Anotace: Temný, ponurý a plný cigaretového kouře...
Težký vzduch a modrý dým,
sklenka rumu, dívčí klín,
a parta džezmenů hraje napozadí,
jak žít ti tady nikdo neporadí.
Les na rty, rozmazaný stíny,
a místní pivo - voda s chutí hlíny,
koukni, striptérky se kroutí u tyčí,
a zítra znovu, znovu vše se nalíčí.
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, Isobel, GM, Adeleide Gregory
Komentáře (1)
Komentujících (1)