Masochistická
Chtěla jsem ti číst
z knížky našeho života
nahlas
abys věděl
jen tak
přitulená
k tvé blízkosti
nad šálkem čaje
vnímat mé věčné přeřeky
ze ztraceného zvyku
milovat se
navztek sousedům
s naléhavostí
když už to nejde ani potichu
z tísíce důvodů
přibitých na kříž
tvé bezkrevnosti
a mého bláznovství
...neposlouchal jsi.....
zamyšlený
a pak jsi mi vložil do ruky
kousíček papíru
vytrhnutého z nesmyslnosti času
měla jsem nechápavé oči
a ty jasnou představu
slohové osnovy osudu
loutky s mojí tváří
.................
..................
..........................
...............................
........
nevěděla jsem
že prázdno tak bolí
Přečteno 303x
Tipy 31
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Morgenstern, Juan Francesco de Faro, Bíša, maena, Štěpina G, stmivani.na.lepsi.casy, mamina, Noc17, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)