volám tě Nút
volám tě Nút
bohyně nebes ve šmolkovém hávu
rozsuď má paní
kdo vinen je
kdo v právu:
jsem Vítr
mívám hlavu v oblacích
a v témže okamžiku
tančím v písku po zemi
- jsem ti tak mnohem
mnohem blíže
zdá se mi…
než…
pomysli Nút
tvůj Geb
tak daleko
-jen hlína
prach
a kamení…
řekni kdo z nás dvou…
nebo dej prosím
aspoň znamení
Přečteno 294x
Tipy 41
Poslední tipující: Kyška, Nút, Aniba, ni.va, ona, Princezna.Smutněnka, isisleo, Bíša, Juan Francesco de Faro, prostějanek, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)